A térdfájdalomnak szörnyű vége is lehet

A térdfájdalomnak szörnyű vége is lehet

Nos, nem akarom már az elején Rád hozni a frászt. Azonban mindenképp szeretném, ha tisztában lennél vele, milyen súlyos következményei lehetnek a térdfájdalomnak. Mert hidd el, nem éri meg halogatni a probléma kezelését.

A térdfájdalomnak persze sok kiváltó oka lehet, mint például:

  • nyáktömlőgyulladás
  • íngyulladás
  • korábbi térdsérülések
  • Rheumathoid arthritis

Azonban a leggyakrabban a panaszok hátterében – főleg idősebb korban – a porckopás húzódik meg.

Ebben az esetben a térdízületeket borító porcszövet először kopásnak indul, majd szépen lassan akár fel is szívódik. Így a csontjaidat már nem fogja megvédeni semmi. Szabadon súrlódhatnak egymáson óriási fájdalmakat okozva.

Persze a térd artrózis nem egyik napról a másikra alakul ki, de éppen ez a veszélyes benne! Az elején ugyanis még csak néha érzel fájdalmat, mondjuk sportolás közben. Ilyenkor azzal nyugtatod magadat, hogy csak nem vagy formában. Majd egyáltalán nem foglalkozol a problémával.

Aztán telik az idő és egyszer csak feltűnik, hogy mennyire ropog a térded lépcsőzés közben. Reggel az ágyból pedig csak nagy nehezen tudsz kikászálódni. Ilyenkor kifogásként a fronthatásokat hozod fel. Ha meg már nem akarod elviselni a fájdalmat, akkor néha-néha gyógyszerért nyúlsz.

Azonban a fájdalomcsillapítókra nagyon könnyű rászokni, tapasztalatból mondom. Egy időben én is rendszeresen szedtem őket, mivel szinte azonnali enyhülést hoztak. Persze csak ideig-óráig fejtették ki a hatásukat, ráadásul a gyomrom is megsínylette a dolgot. Egy fekéllyel lettem „gazdagabb”…

De akkor mit tehetsz, ha szeretnéd csillapítani a térdfájdalmadat? Mondjuk a legjobb és legegyszerűbb módszer, ha elkezded táplálni az ízületeidet. Ehhez pedig csak egy minőségi ízületvédő készítményre lesz szükséged.

Hangsúlyoznám, hogy minőség mellett elengedhetetlen a rendkívüli hatékonyság is! Szóval ne dőlj be a gyártók mézes-mázas szavainak! A glükozamin-szulfát és MSM nem fogja orvosolni a problémádat. Ellenben felhívnám a figyelmedet a tojáshéj membránjából kivont lizozim enzimre. Ez az anyag egyedülálló gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik, ennek következtében eredményesen képes megszüntetni a legkínzóbb térdízületi panaszokat is.

Természetesen a Te döntésed, hogy milyen étrend-kiegészítőt választasz. Azonban minél előbb cselekedned kell, ugyanis Te sem leszel már fiatalabb! Ha nem lépsz időben a térdfájdalmad ellen, akkor lehet, hogy az orvosod már csak a műtétet tudja javasolni. Sőt, ha nem történik meg a térdfájdalom megfelelő kezelése, akkor nagyon gyorsan romolhat az ízületeid állapota. Egy nap pedig lehet, hogy már meg se tudod mozdítani a lábaidat. Ugye Te sem szeretnéd a hátralévő életedet kerekesszékben tölteni?

Akkor add meg az ízületeidnek azt a gondoskodást, amit megérdemelnek! Győzd le a térdfájdalmat egy hatékony ízületvédő készítménnyel, mint amilyen az Artro Light is!

Tudj meg többet az Artro Light-ról, kattints ide!

Ízületi fájdalomtól mentes szép napot kívánok!

Ajándék

Útmutató a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Az ízületi porckopás kezelés 5 súlyos hibája

INGYENES E-BOOK
útmutató az egészséges és fájdalommentes ízületekhez

Az ízületi porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 súlyos kezelési hiba miatt nem tud megszabadulni véglegesen az őket kínzó ízületi fájdalomtól. Azonban, ha Te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor hamarosan

  • elfelejtheted a reggeli ízületi merevséget
  • jelentősen csökkentheted az ízületeidet kínzó fájdalmat*
  • a gyulladástól lángoló ízületeid a múlt szörnyű emlékei lesznek
  • végérvényesen elkerülheted a protézis műtétet*
  • javulni fog az ízületeid mozgástartománya
  • visszanyerheted ízületeid rugalmasságát

Kérem az INGYENES útmutatót

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.