Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen típusú betegség az artrózis?

Az artrózis, azaz ízületi porckopás az ízületi problémák egyik leggyakoribb formája, mely főleg a 45 év feletti korosztálynál jelentkezik. A legnagyobb kockázatnak azok az ízületek vannak kitéve, melyek a testtömeg jelentős részét hordozzák (csípő, térd, boka). Azonban a porckopás bárhol kialakulhat! Így előfordul, hogy az ujjakban, a gerincben, a vállban vagy a csuklóban alakul ki ízületi porckopás.

Milyen tünetei vannak az ízületi porckopásnak?

Az ízületet borító porc elkopása sokáig nem okoz tüneteteket. Az évek során azonban, ahogy a porc folyamatosan kopik, megjelennek az alábbi szimptómák is: ízületi fájdalom (mozgás során, vagy időjárás-változáskor), merevség, ízületi duzzadás, az ujjak esetében pedig akár csontos kinövések is előfordulhatnak.

Milyen hatóanyagok vannak az Artro Light-ban?

  • A legfontosabb összetevő a 300 mg tojáshéj membrán kivonat. Ez a hatóanyag tartalmazza az összes olyan tápanyagot, amelyre a porcoknak szüksége van. Sőt, ezeken felül még egy úgy nevezett lizozim enzimet is tartalmaz, ami meggátolja a gyulladások kialakulását a szervezetben, illetve enyhíti a fájdalmat.
  • A 100 mg kurkumin erősíti a készítmény gyulladáscsökkentő képességét. Emellett mérsékli az artritisz kialakulásának veszélyét.
  • A 30 mg C-vitamin fokozza a test természetes kollagéntermelését, hozzájárul a többi hatóanyag felszívódásához és hasznosulásához. És persze antioxidánsként szintén rendelkezik gyulladáscsökkentő képességgel.

Mennyi idő után várhatok javulást az állapotomban?

A hatóanyagok beépülése elsősorban a betegség stádiumától függ. Amennyiben már a teljes porcszövet elpusztult, a javulás akár hónapokig is tarthat. Általánosságban azonban elmondható, hogy jelentősebb változások 29-47 napon belül várhatóak. Az eredményeket ugyanakkor befolyásolja a beteg életmódja, testsúlya, valamint táplálkozási és mozgási szokása is. Ha 47 nap után sem csökkennek a fájdalmaid, a porcerősítő teljes vételárát visszatérítjük!

Reumára is szedhetem az Artro Light-ot?

Igen. Speciális hatóanyagainak köszönhetően az Artro Light a reumás panaszokat is csillapítja. Porcerősítő hatású, így segít visszaépíteni az ízületek normál szerkezetét. Enyhíti az ízületi gyulladást és merevséget, csökkenti a fájdalmat és a frontérzékenység tüneteit is.

Ints búcsút az artrózisnak, és rendeld meg az Artro Light-ot még ma - fájdalommentesség garanciával!

Ajándék

Útmutató a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Az ízületi porckopás kezelés 5 súlyos hibája

INGYENES E-BOOK
útmutató az egészséges és fájdalommentes ízületekhez

Az ízületi porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 súlyos kezelési hiba miatt nem tud megszabadulni véglegesen az őket kínzó ízületi fájdalomtól. Azonban, ha Te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor hamarosan

  • elfelejtheted a reggeli ízületi merevséget
  • jelentősen csökkentheted az ízületeidet kínzó fájdalmat*
  • a gyulladástól lángoló ízületeid a múlt szörnyű emlékei lesznek
  • végérvényesen elkerülheted a protézis műtétet*
  • javulni fog az ízületeid mozgástartománya
  • visszanyerheted ízületeid rugalmasságát

Kérem az INGYENES útmutatót

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.